در اين مطلب ميتوانيد درباره آموزش تصويري سنتور، آموزش تصويري دف و آموزش تصويري تئوري موسيقي اطلاعات ارزشمندي را پيدا كنيد.
سلب مسئوليت: تحريريه كجارو در تهيه اين محتواي تبليغاتي نقش نداشته و مسئوليتي در قبال صحت آن ندارد.
موسيقي اصيل ايراني ژرف، عميق و روح فزاست. اين آواهاي مخملين هداياي تكرار نشدني هستند كه بسياري را واداشتهاند كه عليرغم دغدغههاي تمام نشدني زندگي، بهدنبال راهي باشند تا بياموزند چگونه عواطف و احساسات خود را از اين طريق به تصوير بكشند.
خنياگر از آموزشگاههاي مجازي موسيقي است كه فرصتي بينظير فراهم كرده است تا علاقهمندان بتوانند در لابلاي روزمرگيهاي زندگي، بدون چالش نواختن حرفهاي ساز را بياموزند بدون آن كه در اين مسير دلسرد و نااميد شوند.
براي آموختن حرفهاي موسيقي چه بايد كرد؟
موسيقي ايراني با تنوع بينظير يكي از اصيلترين و تاثيرگذارترين موسيقيهاي ملل مختلف است. براي اينكه بتوان حرفهاي نواخت، نياز نيست كه حتما استعدادي شگرف داشت. فرد اگر علاقهمند باشد ميتواند از جوار هنرمندان بسيار اين مرز و بوم بهراحتي الفبا را بياموزد و قدم در راه يادگيري و پيشرفت بگذارد.
آموزش چهره به چهره در ساليان گذشته بهشدت مرسوم بود، اما حال آموزش آنلاين توانسته در تمامي مهارتها ورود پيدا كند؛ اگرچه در ابتدا بسياري معتقد بودند نميتوان اين هنر فاخر را تنها از طريق تكنولوژي و اينترنت آموخت.
در صورتي كه هنرمندان فرهيخته بتوانند تمامي اصول آموزشي را پياده سازي كنند بهراحتي ميتوان از پتانسيل شگرف آن بهره برد و تبديل به نوازندهاي چيره دست شد.
آموزش آنلاين كمك ميكند استعدادهاي تمامي افراد، فارغ از محدوديتهاي فيزيكي و زماني شكوفا شود. ديگر نياز نيست علاقهمندان اسير بيعدالتيها و محدوديتها شوند. علاوه بر اينكه نقشه راهي را ترسيم كرده است كه دستيابي به آموزش استاندارد از لابه لاي تجربههاي برترين اساتيد رخ دهد.
تا قبل از اين بسيار بودهاند علاقمنداني كه در آرزوي رسيدن به سطح حرفهاي نواختن اسير سرابهاي غير اصولي شدهاند و ناگزير اين مسير را ترك كردهاند.
تفاوت آموزش آنلاين موسيقي با روش يادگيري حضوري
براي آموختن الفبا و مفاهيم اوليه موسيقي تا پيشرفت در سطح حرفهاي، سبكهاي آموزشي متفاوتي پيش روي افراد است.
برخي مايلند در آموزشگاهها از تجربيات اساتيد بهره بگيرند و گروهي آموزش خصوصي را ترجيح ميدهند اما بستر اينترنت و تكنولوژي رويكردي متفاوت و جذاب فراهم كرده است تا تمامي علاقهمندان بتوانند علاوه بر آسودگي خيال، استاندارد بياموزند.
اگر شما نيز مايليد از شيوهاي جذاب آموزشي بهره بگيريد، اما ترديد داريد كه اين روش ممكن است استعداد، انرژي و وقتتان را به هدر دهد، بد نيست نگاهي به برتري هاي اين روش نسبت به سبك آموزشي حضوري داشته باشيد تا بهتر بتوانيد درك كنيد اين انتخاب چه فوايد و مزايايي را برايتان به ارمغان مي آورد.
يادگيري راحت و بدون چالش
استفاده از آموزشهاي استاندارد موسيقي علاوه بر اينكه شان و اصالت اين هنر ايراني را بهدرستي ميآموزد، كمك ميكند افراد با رغبت و انگيزه تمارين را انجام دهند.
در سبك آموزش حضوري، علاوه بر مشغلههاي هميشگي افراد ممكن است، استرس و اضطراب دو چنداني را احساس كنند و نتوانند نوايي دلنشين را بنوازند.
در روش آنلاين براي تجربه آموزي و كسب مهارت نياز به ابزاري خاصي نيست گوشي هوشمند و كامپيوتر وسايل الكترونيكي در دسترسي هستند كه ميتوانند از تلف شدن استعدادهاي علاقهمندان جلوگيري كنند.
پيگيري اصولي استعدادها
چالشهاي هميشگي زندگي ماشيني امروز، شرايطي را فراهم كرده است تا افراد وقتي براي پيگيري علائق نداشته باشند، اما فرصت براي آموختن و رشد هميشه هست حتي لابه لاي دغدغههاي تمام نشدني. هر جا كه فرصت آموزش استاندارد آنلاين فراهم باشد ميتوان برنامه زندگي را با آن هماهنگ كرد، تا تنها با تكيه بر پشتكار مهارت آموزي ممكن شود.
استفاده از محضر اساتيد شاخص
اصالت موسيقي ايراني با توانمندي و ذوق نوازندگان آن گره خورده است، تمامي هنرجويان نيز در آرزوي آن هستند كه مفاهيم و تكنيك ها را از اساتيد چيره دست بياموزند اما چنين امري شايد بهراحتي دست يافتني نباشد، مگر با آموزش آنلاين كه مرزهاي زماني و مكاني را از بين برده است.
مديريت هزينهها
هزينه بالا آموزش سبب شده بسياري عليرغم داشتن استعداد، نتوانند آن را پرورش دهند و به نتيجهاي قابل قبول دست يابند.
اگرچه پرداخت هزينه براي آموختن هنر ارزشمند است، اما برخي نميتوانند هزينه هنگفتي را بپردازند. آموزش آنلاين با هزينه مقرون بهصرفه بازدهي دوچنداني را نيز فراهم ميكند.
كيفيت بالاي آموزش
در سبك يادگيري آنلاين هنرجو ميتواند علاوه بر اينكه روي فيلمهاي آموزشي مكث ميكند، چندين بار به تماشاي آن بنشيند تا بهخوبي بر تمامي نكات مسلط شود. بي جهت نيست كه مسير آموزش سريعتر طي ميشود.
آزادي انتخاب در سبك موسيقي
اگر انتخاب سبك موردعلاقه موسيقي بهدرستي صورت نگيرد فرد فقط تقلايي بيهوده داشته است بدون آن كه بتواند بهره اي را شاهد باشد. اما در سبك يادگيري آنلاين ميتوان از بين انبوه سبكهاي مختلف موسيقايي بهترين را انتخاب كرد و پيش رفت.
خنياگر كيست و چه ميكند؟
خنياگر از برترين آموزشگاههاي مجازي موسيقي است كه با همراهي برترين اساتيد محتواهاي آموزشي استانداردي را تهيه كرده است تا علاقهمندان بهجاي تكيه كردن بر آموزشهاي بياساس كه فقط ذهن آنان را پر ميكند و جيبشان را خالي، بتوانند روح و زندگي موسيقي را بهدرستي بياموزند.
خدمات اين مجموعه در جهت آمادهسازي علاقهمندان براي نواختن حرفهاي سازهاي اصيل موسيقي و خواندن بدون چالش است.
اگر مايليد خدمات شاخص اين مجموعه را بهتر بشناسيد توصيه ميكنم ادامه متن را از دست ندهيد.
آموزش مطابق با اصول استاندارد
براي همراهي با آموزشها، تنها علاقه و پشتكار كافي نيست. اگر فضايي پر طراوت وجود نداشته باشد هنرجويان عليرغم داشتن استعداد سردرگم ميشوند و نمي توانند حتي الفباي اوليه را نيز بياموزند.
خنياگر با علم به اين موضوع از برترين اساتيد موسيقي ايراني براي آموزش دعوت كرده است تا هر فردي از پير و جوان، و كوچك و بزرگ بتوانند موهبت دروني خود را بشناسند و آن را شكوفا كنند.
همراهي معلمان باتجربه موسيقي ايراني
در صورتي كه آموزش از اساتيد بنام و توانمند صورت نگيرد تلاشهاي هنرجويان به بيراهه خواهد رفت. تمامي مجموعه آموزشي اين آكادمي نيز توسط اساتيد شاخصي تهيه شده كه كوله باري از تجربه را به دوش ميكشند.
اساتيد خنياگر
- استاد مسعود حبيبي در زمينه آموزش ساز دف
- استاد سعيد ثابت در زمينه آموزش ساز سنتور
- استاد نادر مشايخي در زمينه آموزش هارموني
- استاد علي پژوهشگر در زمينه آموزش ساز عود (بربت)
- استاد علي (همايون) رحيميان در زمينه آموزش ساز ويلون
- استاد سام اصفهاني در زمينه آموزش ساز پيانو
- دكتر امير حسين رمضاني در زمينه آموزش تئوري موسيقي
- استاد كيوان مير هادي در زمينه آموزش ساز گيتار
- استاد محمد مهدي بابايي در زمينه آموزش متد ميوزماسل
- استاد آزاد ميرزا پور در زمينه آموزش ساز تار
- استاد طينوش بهرامي در زمينه آموزش ساز سه تار
- استاد شاهو عندليبي در زمينه آموزش ساز ني
- استاد منصور پاك نژاد در زمينه آموزش ساز هارمونيكا (ساز دهني)
همراهي گروه فيلمبرداري توانمند
كيفيت محتواهاي آموزشي با مهارت گروه فيلمبرداري ارتباط مستقيمي دارد. گروه فيلمبرداري توانمندي مجموعههاي آموزشي را تهيه كردهاند تا علاقهمندان بتوانند بهراحتي با تدريس اساتيد ارتباط برقرار كنند. بي جهت نيست كه اين محتواهاي آموزشي را جلوه اي از هنر، علم و تخصص مي دانند.
آموزش مطابق با استانداردهاي روز دنيا
نورپردازي، صداپردازي و تدوين بسيار حرفهاي رعايت شدهاند تا اين سبك آموزشي هيچگونه چالشي را براي علاقهمندان ايجاد نكند؛ بي جهت نيست كه تمامي افراد با هر سطح از استعداد، بازدهي بالايي را شاهد خواهند بود.
برخورداري از سيستم پشتيباني حرفهاي، ضمانت برگشت وجه و ارائه بسته آموزشي به روز
علاقهمندان در صورت مواجه با چالش و مشكلات يادگيري ميتوانند آن را از طريق وبسايت مطرح كنند تا علاوه بر سيستم پشتيباني اساتيد نيز پاسخگو باشند.
اما در صورتي كه هنرجويان از كيفيت فيلمهاي آموزشي رضايت چنداني نداشته باشند، ميتوانند از خدمت ويژهاي به نام گارانتي برگشت وجه استفاده كنند. البته كيفيت بالا و ارائه محتواهاي به روز شده ميتواند بيانگر حرفهاي بودن آموزشها باشد.
- پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۰ | ۱۶:۱۱ ۲۳ بازديد
- ۱ نظر
همانطور که گفته شد موسیقی باید یک زبان زنده دنیا فرض شود. هر زبانی نیاز به این دارد که قابل نوشتن و خواندن باشد تا بتواند از یک نسل به یک نسل دیگر انتقال پیدا کند و این مفاهیم بین افراد منتقل، ثبت و ضبط باقی بماند.
این اسامی موسیقی چجوری نوشته میشوند؟ این اسامی را نه به فارسی مینویسیم و نه به انگلیسی. نوشتن آنها یک روش نگارش خاص دارد، هم به نوعی ساده است و هم به نوعی پیچیده به نظر میآید. آموزش سنتور مقدماتی
ما موسیقی را روی پنج خط موازی که به آن پنج خط حامل (حمل کننده نتها) میگوییم، مینویسیم و میخوانیم. این پنج خط به ما میفهماند که هر نت اسمش چیست. دایرههایی که روی این پنج خط قرار میدهیم، گاهی توپر اند و گاهی توخالی و گاهی این دایرهها بدون دسته اند و گاهی دسته دارند. اما این موارد در اسم آنها تاثیری ندارند، بلکه محل قرارگیری دایرهها روی خطوط در نام گذاری آنها تاثیر دارند.