قنادي سالهاست كه در دسته مشاغل پر درآمد قرار گرفته است. در قنادي ها انواع خوراكي هاي بسيار خوشمزه و شيرين طبخ و تهيه مي شوند. اين خوراكي ها در همه دنيا طرفداران بسياري دارد و براي افرادي كه تمايل دارند از اين راه كسب درآمد داشته باشند شغل بسيار مناسبي است. قناد به فردي گفته مي شود كه مي تواند خوراكي هاي بسيار خوشمزه و شيرين را تهيه مي كند. در فرهنگ معين به قناد حلواساز يا شيريني پز گفته مي شود. انواع كيك هاي دورهمي انواع كيك هاي مناسبتي انواع شيريني هاي تر انواع شيريني هاي خشك انواع دسر انواع كوكي و بيسكويت مركز آموزش آنلاين آشپزي توانسته است مجموعه بسيار بزرگي از كيك هاي روز – شيريني هاي خوشمزه – كوكي ها و بيسكويت ها را برايتان بصورت بسيار كاربردي آموزش داده و در سايت آشپزي مرجع خود جهت استفاده شما عزيزان قرار داده است. قناد هميشه بهترين ها و خوشمزه ترين ها را برايتان طبخ مي كند. يك قناد هميشه داراي اطلاعات بروز بوده و هم از لحاظ كيفي و هم از لحاظ كمي خوشمزه ترين ها و جذاب ترين خوراكي هاي خوشمزه را در قنادي خود تهيه مي كند. شايد باوركردني نباشد ولي محصولات قنادي بايستي بسيار زيبا و جذاب باشند. ما ايرانيان محصولات قنادي سنتي بسياري داريم كه آنها را مي توانيد در بخش انواع غذاهاي محلي مطالعه نماييد. كيك پزي يكي از تخصص هاي ويژه يك قناد است. همانطور كه در انواع خوراكي هايي قنادي آورده ايم يكي از دسته هاي پر طرفدار در صنعت آشپزي و مشخصا قنادي كيك پزي است. هميشه كيك پزي بسيار جذاب و دوست داشتني است به شرطي كه بدانيد از كجا و چگونه مي بايست آموزش ببينيد. آموزش كيك پزي يكي از هنر هاي ويژه در مركز آموزش آنلاين آشپزي است. شما عزيزان مي توانيد با مراجعه به طرز تهيه انواع كيك مي توانيد بهترين كيك ها چه سنتي و چه بين المللي را با كاربردي ترين روش ها بياموزيد. دوره هايي كه مي توانيد از آنها جهت آموزش كيك و شيريني استفاده كنيد عبارتند از دوره آموزش آنلاين حلواهاي بوتيكي و دوره آموزش ولنتاين و روز عشق ايران زمين و دوره آموزش آنلاين شيريني هاي مخصوص عيد نوروز و دوره هاي ديگر كه بزودي در سايت آشپزي ما قرار مي گيرد. كيك پزي همانطور كه بيان كرديم از دسته هنر هاي خاص در آشپزي است. كيك پزي بسيار تخصصي بوده و در عين پيچيدگي بسيار ساده و دوست داشتني است. براي كيك پزي نكاتي بسيار ضروري است كه اين نكات واقعا ابتدايي ترين نكات هم هستند. فراموش نكنيد با رعايت اين نكات كيك بسيار خوشمزه و جذابي خواهيد داشت. يك آشپز ماهر بايد بتوانيد كيك بينظيري را طبخ نمايد. اين نكات در عين سادگي مي بايست هميشه رعايت گردند. اين نكات عبارتند از : قبل از اينكه كيك پزي را آغاز كنيد ابتدا مي بايست ميز كار را با مواد اوليه كامل بچينيد. اين كار باعث مي شود كه بدانيد كه موادي را از قلم انداخته ايد و همه آنها را كامل روي ميز خود بچينيد. از انواع آردي كه مي خواهيد استفاده كنيد تا تخم مرغ و شكر و كره و هر چيز ديگر. فراموش نكنيد كه دماي محيط هم بسيار مهم است. منظور كاملا مشخص است. يعني بدانيد كه چه مقداري از مواد و چه زماني از كار و چه حالتي بايستي كار كنيد. در كيك پزي يك اشتباه به معني خراب شدن كيك مي باشد. حتما دستور تهيه در كنار دستتان باشد و قبل از شروع كيك پزي چند بار آن را مطالعه كرده تا تسلط تان روي آن زياد باشد. نكات آن را نيز كامل مطالعه نماييد. يكي از موادي كه در كيك پزي استفاده بسيار زيادي مي شود آرد است. آرد پودر مي باشد كه با كار آن محيط پودري خواهد شد. پس حواستان باشد كه اين كار اتفاق نيافتد. اين يك بخش از كار است. پور كاكايو – وانيل و تقريبا همه مواد مورد نياز در كيك پزي همين حالت را دارند. پس حسابي دقت كنيد كه كثيف كاري نشود. يك فضاي مشخص كار كنيد و سريعا آن را تميز كنيد. كيك پزي يا ديگر تخصص هاي آشپزي كاملا متفاوت است. لوازم و ابزارهاي مناسب خود را دارد. كيك پزي همانطور كه مي دانيد با استفاده از ابزار هاي مناسب بسيار راحت تر و سريعتر انجام مي شود. با يك جستجوي ساده در گوگل مي توانيد ابزار هاي مناسب در كيك پزي را بيابيد. حتما سعي كنيد آنها را تهيه كنيد. اين كار باعث مي شود هم سرعت كارتان بيشتر شود و هم بتوانيد دقيق تر كار كنيد. يقينا هم كيك بينظيري خواهيد پخت. در بالا دماي محيط را ذكر كرديم. هيچوقت با موادي كه از يخچال در مي آوريد كار نكنيد. مثلا تخم مرغي كه از يخچال درمياوريد كيك خوبي به شما نمي دهد. حتما اجازه دهيد تخم مرغ – كره و ديگر مواد يخچاليتان به دماي محيط برسند بعد كيك پزي را شروع كنيد. دماي محيط در كيك پزي بسيار مهم است و شما مي توانيد نتيجه كار را با رعايت اين نكته ملاحظه نماييد. سعي كنيد حداقل 20 دقيقه قبل از شروع كيك پزي مواد يخچالي را بيرون آورده و اجازه دهيد به دماي محيط برسند. در كيك پزي قالب هاي بسيار متنوعي وجود دارند. شما بايستي بدانيد از چه قالبي استفاده كنيد. بهترين قالب را با توجه به حجم موادتان انتخاب كرده و آن را كنار بگذاريد. فراموش نكنيد نچسب بودن اين قالب نيز بسيار مهم است. وقتي كيك درون قالب داخل فر است زمان پايان كار بسيار مهم است. سوال اينجاست كه از كجا بايستي بفهميم كه كي زمان آماده شدن فرا رسيده است؟ شما فقط به يك خلال دندان نياز داريد. درست است يك خلال دندان. يا همان خلال چوبي. اين خلال را به كيك فرو كنيد. اگر مواد كيك به خلال چسبيد يعني زمان پايان كار فرا نرسيده است. در غير اينصورت سريع اقدام كنيد. كيك شما كامل آماده است و نبايد بيش از اين داخل فر بماند. در كيك پزي همانند ديگر رشته هاي آشپزي استفاده از مواد اوليه با كيفيت از نكات ويژه و ضروري است. مواد با كيفيت طعم بينظيري به كيك شما مي دهند و كيك پزي را برايتان متمايز تر از ديگر تخصص آشپزي خواهند كرد. سعي كنيد در انتخاب مواد اوليه حتي الامكان بهترين ها را انتخاب كنيد. مواد اوليه مي توانند طعم بينظيري به كيك شما دهند. هيچگاه كيكي كه در فر كامل پخته شده و هنوز داغ است را سريعا داخل يخچال قرار ندهيد. به هيچعنوان روي آن نيز كار نكنيد. براي تزيين كيك در كيك پزي هم مي بايست كيك بعد از خارج شدن از فر خنك شوند. اين نيز بسيار مهم است. در كيك پزي اين نكته متمايز از ديگر نكات است. همانطور كه گفتيم در كيك پزي يك اشتباه شايد منجر به خراب شدن كيك شما شود. پس حواستان جمع باشد. در كيك پزي ديزاين يكي از بخش هايي است كه بايد هنرمندانه روي آن كار كنيد. ديزاين كيك پزي بسيار بايستي جذاب انجام شود. شما در اين بخش مي توانيد نمونه هاي مختلفي را مشاهده كنيد. ديدن نمونه كارهاي مختلف باعث مي شود ذهنتان باز شده و بتوانيد يك كيك خوشگل و جذاب و خوردني را تهيه كنيد. از اينرو در كيك پزي به ديزاين كيكتان بسيار توجه كنيد. سرو نيز از بخش هاي مهم است. آشپز ماهر يا همان قناد مي بايست هنر خود را در سرو نيز به تماشا بگذارد. اينكه بدانيد از چه ظرفي استفاده مي كنيد و چه موادي را كنار كيك تان قرار مي دهيد همه اينها مهم است. براي اينكه بتوانيد در سرو نيز موفق باشيد حتما نمونه هاي مختلفي را مشاهده كنيد. شما مي توانيد در اينجا نمونه هاي كيك و سرو كيك را مشاهده كرده و از آنان ايده بگيريد. همانطور كه در بالا آورده ايم لوازم براي طبخ كيك بسيار است و شما مي بايست از آنان به نحو احسن استفاده كنيد. فراموش نكنيد كه اين لوازم براي راحتي كار شما تهيه شده اند. شما مي توانيد با استفاده از لوازم و ابزارها سريعتر كار كرده و بعبارتي هم كميت و هم كيفيت كار خود را افزايش دهيد. انواع قالب كيك انواع قيف خامه زن انواع ماسوره قيف صفحه كار چاقوي برش كيك الك آرد صفحه گردان كيك وردنه خمير پيمانه اندازه گيري كاردك شانه قنادي كاغذ شيريني پزي كاردك خامه كشي اسپاتولا (براي تزيين كيك) كاتر كيك سيل پد همزن لوازمي كه در بالا آورده شده است همگي جز لوازم حرفه اي كيك پزي هستند كه شما عزيزان مي توانيد آنها را تهيه كرده و از آن استفاده كنيد. فراموش نكنيد كه اينها باعث حرفه اي تر شدن كيك شما خواهند شد. در دنيا نيز لوازم طبخ كيك بصورت حرفه اي وجود دارند مثلا در سايت آمازون مي توانيد آنها را بدين صورت مشاهده كنيد. همانطور كه مشاهده كرديد قالب ها يكي از اصلي ترين بخش ها در كيك پزي هستند. شما مي توانيد با مطالعه كامل در اينخصوص بهترين قالب را جهت كار خودتان انتخاب نماييد. قالب چدني قالب سيليكوني قالب تفلون قالب آلومينيومي قالب هاي فوق هر كدام مزايا و معيابي داشته ولي شما مي توانيد بسته به نياز خودتان از هر كدام كه خواستيد استفاده نماييد. مركز آموزش آنلاين آشپزي توانسته است در بخش آموزش كيك بهترين كيك ها را و متفاوت ترين آنها را برايتان گردآوري كرده و برايتان آموزش دهد. همانطور كه بيان گرديد شما مي توانيد از بخش آموزش رايگان آشپزي استفاده كرده و بهترين ها را آموزش ببينيد. آموزش انواع كيك بسيار خواندني است. در زير ليستي از كيك ها بينظير را برايتان قرار داده ايم. و بسياري ديگر در بالا بخشي از آموزش كيك ها را برايتان قرار داده ايم. فراموش نكنيد شما لايق بهترين ها هستيد. حتما از بخش آموزش رايگان آشپزي استفاده نماييد.
انواع خوراكي هايي كه در قنادي تهيه مي شود
كيك پزي
آموزش كيك پزي
نكات ضروري براي كيك پزي
1- آماده سازي كامل ميز كار
2- اجراي كار دقيقا از روي طرز تهيه
3- ريخت و پاش نداريم
4- استفاده از ابزار هاي مناسب
5- دماي محيط
6- قالب مناسب
7- زمان پايان كيك پزي
8- استفاده از مواد اوليه با كيفيت
9- خنك شدن كيك
10- ديزاين و سرو
لوازم كار براي كيك پزي ( ابزار كار )
ليست لوازم كيك پزي
انواع قالب در كيك پزي
آموزش انواع كيك
ليست آموزش بهترين كيك ها
- سه شنبه ۱۶ شهریور ۰۰ | ۱۵:۵۰ ۲۳ بازديد
- ۰ نظر